Arda Kural aylar sonra ilk kez görüntülendi, yeni mesleğini açıkladı! İşte son hali ve mesleği

TAKİP ET

Emret Komutanım dizisindeki Ferit rolüyle hafızalara kazınan Arda Kural, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Dilber Ay filminin galasına katılan Kural, yaptığı açıklamada yeni mesleğini söyledi. İşte detaylar...

Yerli "Leonardo DiCaprio" olarak tanınan ve 2000'li yıllara damgasını vuran Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçirdi. Eski sağlığına kavuşan Arda Kural, aylar sonra ilk kez görüntülendi.

2019 yılında kaybettiğimiz sanatçı Dilber Ay'ın sarsıcı hayatını anlatan Dilber Ay filminin galasına katılan Arda Kural, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YENİ MESLEĞİNİ AÇIKLADI
Son haliyle dikkatleri üzerine çeken Arda Kural "Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar'ın yüzünden... Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum." dedi.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM KATILDI
Bu özel geceye film ekibiyle birlikte, sanatçının kızları ve manevi oğlu, eşi İbrahim Karakaş, Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Haluk Levent, Cansever, Fatih Bulut, Manuş Baba, Sinan Akçıl, Gökhan Türkmen, Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Selin Ciğerci gibi isimler katıldı.
 

arda kural emret komutanım dizi oyuncu dilber ay film son hali yeni mesleği yapımcı