Apple'dan çok konuşulacak hamle: iPhone 13'ün yeni rengi sızdırıldı! Koyu yeşil iPhone 13

TAKİP ET

Apple, 2022'nin ilk etkinliğini bugün düzenleyecek. Herkesin merakla beklediği iPhone 13'ün yeni rengi, etkinlik öncesinde sızdırıldı.

Apple, yeni yılın ilk etkinliğini bugün Türkiye saatiyle 21.00’de çevrim içi ortamda düzenleyecek. Etkinlik Apple’ın resmi internet sitesinde izlenebilecek.

5G destekli iPhone SE (iPhone SE 2022), 5. Nesil iPad Air, Mac Mini ve M2 çipli MacBook’un yanı sıra, bugün bir de iPhone 13 serisine yeni bir renk eklenmesi bekleniyor. 

iPHONE 13'ÜN YENİ RENGİ
Halihazırda iPhone 13 ve 13 mini’nin Mavi, Gece Yarısı, Pembe, Yıldız Işığı ve Kırmızı renkleri bulunurken; iPhone 13 Pro ve Pro Max’in Sierra Mavisi, Gümüş, Altın ve Grafit Renk seçenekleri mevcut.

ShiftDelete'in haberine göre; etkinliğe saatler kala, Apple'ın bugün iPhone 13 serisi için yeni Koyu Yeşil renk seçeneğini tanıtacağı ortaya çıktı. Ayrıca halihazırda Uzay Grisi, Gümüş, Yeşil, Roze Altın ve Gök Mavisi olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle satışta olan iPad Air’in de Mor renginin duyurulacağı söyleniyor. Renk dışında iPhone 13’te herhangi bir yenilik olmayacak. Yani teknik özellikler ve kutu içeriği birebir aynı kalacak. 
 

iphone 13 yeni renk apple koyu yeşil telefon iphone