Aort damarı yırtılan Ersen Martin'in son hali: Şenol Güneş ve Okan Buruk ile bir araya geldi

TAKİP ET

Şenol Güneş ve Okan Buruk, aort damarı yırtılan eski milli futbolcu Ersen Martin ile bir araya geldi. Güneş, "Allah şifa versin, epey toparladı kendini" dedi.

Aort damarı yırtılması nedeniyle uzun süredir tedavi gören eski milli futbolcu Ersen Martin, Beşiktaş-Galatasaray derbisini izledi.

Tekerlekli sandalyede bulunan ve tedavisi hala devam eden Martin, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından iki takımın oyuncularıyla ve teknik direktörleriyle bir araya geldi.

Ersen Martin, bir dönem formasını giydiği Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşamayan ve hareket edemeyen Martin'e futbolcular ve teknik direktörler moral verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, A Milli Takım'da birlikte forma giydiği arkadaşı Ersen Martin ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Martin'e destek veren Buruk, ona moral vererek, "Seni iyi gördüm. Senin için dua ediyoruz. Aslan gibi olacaksın. Duamız ve kalbimiz seninle. Herkes seni çok seviyor." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de yardımcısından durumu hakkında bilgi aldığı Martin'e öperek geçmiş olsun dileklerini iletti. Güneş, "Allah şifa versin, epey toparladı kendini" ifadelerini kullandı.

Ersen Martin Şenol Güneş Okan Buruk