Antalya'da kamyon kasasında Suriyeli çatışması

TAKİP ET

Antalya'dan şoke eden görüntüler geldi. Kentin en merkezi noktalarından biri olan Hurma Mahallesi'nde çekilen görüntülerde kamyon kasasına binen Suriyeli sığınmacılar kavgalı oldukları bir başka Suriyeli grubun üzerine ateş açtı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Antalya'dan gelen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin turizm başkenti olarak gösterilen Antalya'da 2 Suriyeli grup birbirine girdi. Sokak ortasında, kamyon kasası üzerinde silahlı çatışmaya giren Suriyeliler, vatandaşlar üzerinde şok etkisi yarattı.

Antalya Hakkında isimli yerel haber sitesinin yayınladığı görüntülerde kamyon kasasına binmiş elleri silahlı Suriyeli sığınmacılar görülüyor. 

Hızla hareket eden kamyon kasasından hedef gözetilerek başka bir Suriyeli grubun üzerine ateş açılıyor.

VATANDAŞLARA, EVLERE RAĞMEN ATEŞ AÇTILAR
Antalya'nın en merkezi noktalarından biri olan Hurma Mahallesi'nde yaşanan çatışma anlarında çevrede çok sayıda vatandaşın ve evin olduğu görüldü.

O anları saniye saniye kaydeden vatandaşın yaşadığı tedirginlik ve korku kamera kaydına da yansıdı.

POLİS ÇEVİRMESİNDE YAKALANDILAR
Olay yerinden geldikleri araçla kaçan Suriyeli grup, polis çevirmesinde yakalandı. Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığındıkları öğrenilen grubun silahları nereden temin ettikleri bilinmiyor.

Şahısların, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ÖLÜ VE YARALI BİLGİSİNE ULAŞILAMADI
Suriyelilerin sokak ortasındaki çatışmasına ilişkin ölü veya yaralı olup olmadığı henüz açıklanmadı.

antalya suriyeli çatışma antalya suriyeli antalya suriyeliler çatışma kamyon kasasından ateş