Antalya'da içler acısı görüntüler: Çiftçiler, ürünleri çöp arabası ve konteynırlarına döktü!

TAKİP ET

Antalya Serik Hali'nden içler acısı görüntüler gelmeye devam ediyor. Tam kapanma kısıtlamaları ile zor durumda kalan ve devletin destek vermediği çiftçiler, ellerinde kalan ürünleri çöpe döktü.

Antalya Serik Hali’nde gelen görüntüler türek burktu. Geçtiğimiz günlerdeki görüntülerin ardından bu kez başka çiftçiler, zor durumda kalmalarından dolayı tepki gösterdi. Semt pazarlarının açılmamasına ve ürünlerinin pandemi şartları yüzünden düşüğe alınmasına tepki gösteren çiftçiler ellerinde kalan ürünleri çöp arabasına ve konteynırına döktü. Çiftçi, “İyi kapanmalar” diyerek kısıtlamalara tepki gösterdi. 

“NE OLACAK BU ÇİFTÇİNİN HALİ”
Koronavirüs sebebiyle zor şartlar altında geçimini sağlayama çalışan çiftçiler, hükümetin kendilerine destek veren politika benimsememesinden şikayetçi. Çiftçilerden gelen görüntülerde, üretilen ürünlerin her birisinin temiz ve taze olmasına rağmen elinde kaldığını söyleyen çiftçilerin, “Ne olacak bu çiftçinin hali böyle” dediği görülüyor.  Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda tepki geldi. Tam kapanma kısıtlamasının ardından artışa geçen benzer görüntülerle vatandaşlar, yaşanan mağduriyetlerin daha da arttığını belirtti.

Antalya'da çiftçi, Mal para yapmıyor dedi, kasa kasa salatalığı kamyondan aşağı döktü

Esnaf isyan ediyor: Bu sefer de çay kazanı atıldı!

antalya çiftçi pazar hal meyve sebze tarım tam kapanma