Antalya'da ambulansın sirenlerine rağmen ısrarla yol vermedi, o anlar sağlık çalışanı tarafından kaydedildi

TAKİP ET

Antalya'da bir tur midibüsü sürücüsü, yeni doğan bebek nakleden ambulansa yapılan siren ve korna uyarılarına rağmen yol vermedi. Yaşanan skandalı ambulansın içindeki acil tıp teknisyeni böyle görüntüledi.

Antalya’da, zamanla yarışan ambulanslara yol vermeyen sürücülere bir yenisi daha eklendi. Antalya’dan Manavgat’a yeni doğan bebek nakleden İl Ambulans Servisi Başhekimliği'ne ait bir acil yardım ambulansına, havalimanından aldığı turistleri otellerine götürdüğü belirlenen tur midibüsü şoförü tarafından yol verilmedi. Kaydedilen skandal görüntüler tepki çekti.

Sol şeritte sabit hızla ilerleyen midibüse, siren çalan ambulans tarafından anons yapıldı, midibüs şoförü sağ şerit müsait olmasına rağmen ısrarla yol vermedi. Çalınan sirenlere ve yapılan anonslara rağmen ambulans, sol şeritte ilerleyen şoförden yol istedi, yolculuk bu şekilde devam etti. Midibüs şoförünün sağ şeridin müsait olmasına rağmen yol vermemekte ısrar ettiği görüldü.

SAĞLIKÇILAR O ANLARI KAYDETTİ

Ambulansta bulunan sağlık çalışanı o anları anbean cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sirenleri çalan ambulans şoförünün ‘818 yolu aç’ diye uyarılar yaptığı duyuldu. Uyarılara rağmen midibüs şoförünün sağa geçmek yerine, hızlanarak şeridinde devam ettiği görüldü. İşte o görüntüler:

 

 

antalya manavgat ambulans şoförü gündem acil durum sağlık