Antalya'da akılalmaz görüntü: Arabası kirlenmesin diye işçiyi bagajda taşıdı

TAKİP ET

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çekilen bir görüntü gündeme damga vurdu. İnşaat firmasının sahibi olduğu öne sürülen bir şahıs, inşaat işçisini arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen bir kişi, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdı. Durumu görenler ise olaya büyük tepki gösterdi.

İddiaya göre, inşaat işçisine çalışırken giymesi için alınan ayakkabı küçük geldi. Patron ise işçiyi mağazaya götürerek ayakkabıyı değiştirmek istedi. Ancak arabayla yapı marketin önüne gelindiğinde şok görüntüler ortaya çıktı.

İnşaat işçisi bagajdan indi. Daha sonra ise işçi tekrar bagaja bindi. İşçiyi bagajda gitmesi için zorlamadığını öne süren şahıs, üzeri kirli olduğu için kendisinin bunu istediğini savundu.

Olayın ardından polis merkezinde ifadeleri alınan ve isimleri açıklanmayan patron ile işçinin akraba oldukları belirtildi. Patrona araç dışında yolcu taşımaktan 1665 lira para cezası kesildi.

antalya bagaj araba patron inşaat inşaat işçisi