Annesi ve babası öldürülen Osman Büyükşen, Müge Anlı da isyan etti: "Siyasetçi olsam bu durumda olmazdım!"

TAKİP ET

Konya'nın Karatay ilçesinde 2018 yılında evine giren maskeli saldırgan tarafından anne ve babası öldürülen Osman Büyükşen sesini duyurmak için çıktığı Müge Anlı'da yürek burktu. 

İstanbul’da doktorluk yapan Osman Büyükşen’in ailesinin ikamet ettiği Konya’daki evine giren maskeli saldırganlar baba Metin Büyükşen (55) ile anne Necla Büyüşen’i (54) öldürmüş , ailenin küçük çocuğu Büşra Büyükşen (20) ise silahın tutukluluk yapmasıyla pencereden atlayarak kurtulmuştu.

Cinayet ayrıntılarının ortaya çıkması ve katillerin yakalanması için uzun süredir çaba sarf eden Osman Büyükşen, birçok yola başvurduğunu ancak 3 senedir karşılık alamadığını belirtti.

Müge Anlı’ya başvurarak 3 senedir çözülemeyen cinayet için “Ben siyasetçi olsam, milletvekili olsam bu durumda olmazdım, bütün kapılar bana açılırdı. Kimse kusura bakmasın!" ifadesini kullanan Büyükşen, cinayetin aydınlatılmamış olması üzerine Konya Cumhuriyet Savcısına isyan etti. “KONYA’NIN BÜROKRASİSİNDEN BIKTIM”
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Doktor Osman Büyükşen, Müge Anlı’nın programında ailesinin ölümüne yol açan olayın aydınlığa kavuşmaması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı ve “Konya’nın bürokrasisinden, milletvekillerine ulaşamamaktan, başsavcıya ulaşamamaktan, valiye ulaşamamaktan bıktım”  dedi. 

Osman Büyükşen’in, canlı yayında dikkat çeken sözleri dolayısıyla konuşması esnasında “Atacaksanız atın. Ben zaten yaşamıyorum ki. Vallahi yaşamıyorum” demesi dikkat çekti. OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR?
Osman Büyükşen 17.01.1988 tarihinde Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Kasabası'nda doğdu.

İlkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü.

Dr. Osman Büyükşen, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

osman büyükşen müge anlı büyükşen cinayet