Ankara Kızılay'da gizlice kadınların fotoğrafını çeken Afgan kaçak yakalandı

TAKİP ET

Ankara'nın kalbi olan Kızılay'da gizlice kadınların fotoğraflarını çeken Afgan kaçak yakalandı. Afgan tarafından görüntülenen kadın, sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı.

Ankara'nın en merkezi noktası olan Kızılay'daki otobüs durağında Afganistan uyruklu bir kaçak, gizlice kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı.

Olay 16 Temmuz öğlen saatlerinde Kızılay'daki bir otobüs durağında meydana geldi.

Afgan bir kaçağın gizlice fotoğraflarını çektiğini bir vatandaşın söylemesi üzerine genç kadın Afgan kaçaktan telefonunu alarak fotoğrafları silmeye çalıştı. Afgan kaçak telefonunu genç kadına vermek istemedi. Bunun üzerine genç kadın, kendisini gizlice görüntüleyen Afgana tepki gösterdi.

Bu olaylar başka birisi tarafından videoya alındı. Bu video ile yaşadığı tacizi paylaşan genç kadın "Bugün öğleden sonra 16.00 sularında Ankara Kızılay'da Afgan asıllı bir mülteci tarafından tacize uğradım. Fotoğrafımı çekerken çevredeki vatandaşların uyarmasıyla yakaladım" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamasına devam eden genç kadın, "Çevredekilerin desteğiyle polisi çağırdım. Türk polisine ilgisi, alakası için teşekkür ederim ama onların yapabileceği şeylerin de bir sınırı var. Bunu bugün bana yapanlar yarın başkalarına ıssız bir yerde yaptığında polis yetişemezse ne olacak" ifadelerini kullandı.

Ankara Kızılay Kızılay Afgan fotoğraf