Ankara'dan Antalya'ya sevgilisinin morali düzelsin diye uyuşturucu gönderen genç tutuklandı!

TAKİP ET

Ankara'da yaşayan şahıs, Antalya'daki kız arkadaşının morali düzelsin diye kargo ile uyuşturucu gönderdi. Çikolata ve kahve arasına gizlenen uyuşturucuyu farkeden kızın babası savcılığa başvururken, şahıs tutuklandı. 

Ankara'nın Çankaya ilçesinden yola çıktığı öğrenilen bir kargonun, çikolata ve kahve arasına gizlenmiş şekilde uyuşturucu madde taşıdığı tespit edildi. Basına yansıyan olayda sevgilisinin moralinin bozuk olduğunu öğrenen N.D., bir kargo paketi hazırladı. Hazırladığı paketteki çikolata ve kahve arasına uyuşturucu madde yerleştiren genç, kutuyu ulaştırması için bir kargo şirketine teslim etti.

BABASI PAKETTEN ŞÜPHELENDİ
Sevgilisi tarafından gönderilen paketi Antalya'da teslim alan M.E., iddiaya göre paketi gören babası tarafından sorguya çekildi. Kızına neden kargo ile kahve ve çikolata geldiğini soran baba, kızından aldığı cevaplar sonrası tatmin olmayarak durumdan şüphelendi. Paketin üzerindeki isme ulaşan E.E., kızına kargo ile uyuşturucu gönderen N.D., ile iletişime geçti. Uyuşturucu gönderdiğini reddeden N.D., sevgilisinin sıkıntılı zamanlarında uyuşturucu kullandığını iddia ederek durumla ilgisinin olmadığını dile getirdi. 

ADLİ TIP RAPORU DOĞRULADI
Yaşanan olay sonrası soluğu savcılıkta alan baba E.E., kızına kargo ile uyuşturucu gönderen N.D.'den şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden N.D., kargoyu teslim eden firma ile yapılan görüşmeler sonucu gözaltına alındı. 

Çankaya ilçesindeki bir kargo şubesinden yola çıktığı öğrenilen kargo sonrası savcılıkta ifade veren N.D., suçlamaları reddederken, paketi teslim alan M.E., ise pakette yer alan uyuşturucuları 2 hafta önce kullandığını itiraf etti. Bilgi sonrası harekete geçen savcılık, M.E.'ye ait idrar örneklerinin de dosyaya ilave edilmesini istedi. 

Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda M.E.'nin kullandığı uyuşturucu madde ile N.D.'nin gönderdiği uyuşturucu maddenin aynı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine müşteki E.E.'nin beyanı ile M.E.'nin Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporlarını değerlendiren mahkeme, N.D.'nin üzerine atılı suçtan kurtulmaya dönük ifade verdiğine hükmetti. 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Dosyada yer alan delilleri ve sanığın savunmasını inceleyen mahkeme, N.D.'yi 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklayarak cezaevine gönderildi.

antalya ankara uyuşturucu kargo sevgili baba