Ankara'da Özel Halk otobüsleri çalışmayacak mı? ABB'den resmi açıklama geldi

TAKİP ET

ABB Özel Halk otobüslerinin kontak kapatma konusu ile alakalı sosyal medya üzerinden açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada "Ara vermeksizin artan mazot, doğalgaz ve diğer maliyetler nedeniyle Özel Halk otobüsleri bu akşamdan itibaren kontak kapatma kararı almıştır" denildi.

Özel Halk otobüsleri kontak kapatma kararı aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile alınan kararı vatandaşlara duyurdu ve mağduriyet yaşanmaması için Ankaralı vatandaşları uyardı.

Yapılan açıklamada; "Ara vermeksizin artan mazot, doğalgaz ve diğer maliyetler nedeniyle Özel Halk otobüsleri bu akşamdan itibaren kontak kapatma kararı almıştır" ifadelerine yer verildi.

"TAM KAPASİTE İLE EGO SEFERLERİ DÜZENLENECEK"

ABB yaptığı duyuru ile Ankaralı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için EGO seferlerinin tam kapasite ile çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA

 

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EGO PAYLAŞIMI

ABB Başkanı Mansur Yavaş Sosyal medya üzerinden konu ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Yavaş paylaşımında gelirlerinin giderlerini karşılamadığını belirtti.

İŞTE MANSUR YAVAŞ'IN PAYLAŞIMI

 

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NDAN ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'A DESTEK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın EGO paylaşımına destek verdi.

İmamoğlu açıklamasında; "Mansur Başkanımız çok haklı. İstanbul’da ulaşıma yıllık sübvansiyonumuz 10 Milyar TL’ye yaklaştı. Belediyeler devamlı artan akaryakıt ve bakım maliyetlerini halka yansıtmamak için çabalıyor. Birileri ise acımasızca zam yapıyor."

İŞTE EKREM İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

özel halk otobüsü ankara kontak kapatma