Ankara'da inşaat çalışmasını yorumlayan vatandaş viral oldu

TAKİP ET

Ankara'da inşaat çalışmasını yorumlayan vatandaş viral oldu: "Yavaş konuşan zenginden korkacan, hipnotize ediyor."

Başkent Ankara'da yaşayan insanlar, kendilerine has konuşma üslüplarıyla bilinir.

Sosyal medyada bir inşaat çalışmasını yorumlayan Ankaralı vatandaşın paylaştığı videoda sözylediği sözler izleyenleri güldürdü.

HERKESE SATAŞTI

Söz konusu videoda, inşaat alanında görevli herkese bir şekilde sataşan vatandaşın, rahat ve esprili tavrı internette viral oldu.

YOLDAN GEÇEN ÇOCUKTAN CİPS ALDI

İnşaat alanının yanından geçen genç bir çocultan cips isteyen Ankaralı vatandaş; "Canım çekti bi tane ver la" diyerek, çocuğun cipsinden bir tane aldı.

"KAMYONCU TOPLUMUN AYNASIDIR"

Yediği cipsin ardından yönünü alandaki kamyon şoförüne çeviren şahıs;" Kamyoncu toplumun aynasıdır, dünyanın en girişken, her yerde muhabbet edebilecek kabiliyette olan insanlar kamyonculardır" diyerek yorumlarına devam etti.

"AYNI ZENGİNLER GİBİ"

Kamyoncu yorumunun ardından dikkatini inşaat alanındaki kepçe operatörüne çeviren şahsın "Zenginler" yorumu ise sosyal medyada viral oldu.

Ankaralı şahıs sözlerine şöyle devam etti; "Hiç kendini üzüyor mu bi bak hele, aynı zenginler gibi ağır ağır, hiç heyecan yok. Zenginler yavaş konuşur biliyonuz mu? Yavaş konuşan zenginlerden korkun, ağır ağır, hipnotize eder gibi.

İŞTE O ANLAR

@caykaralikuzeyy Sıradan bir gün! #çaykaralıkuzey ♬ orijinal ses - ÇaykaralıKuzey

ankaralı şahıs inşaat alanı zenginler hipnotize