Amerika'ya taşınan Petek Dinçöz'den evlilik adımı: Nişanlandı

TAKİP ET

Oğluyla Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, yeni bir aşka yelken açarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Daha önce Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiasını yalanlayan Dinçöz, sosyal medya hesabından Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını açıkladı.

'Foolish Casanova' şarkısıyla şöhreti yakalayan Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Dinçöz, yeni bir aşka yelken açarak evlilik yolunda ilk adımı attı. 

Nida Büyükbayraktar ile aşk yaşayan Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından nişan yüzüklerinin fotoğrafını paylaşarak "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın... " dedi.

2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Çiftin 8 yıllık evliliği, geçen nisan ayında tek celsede bitmişti.

Boşandıktan sonra oğlu Aslan’ın eğitim hayatı için Amerika’ya yerleştiğini açıklayan Petek Dinçöz'ün Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Reza Zarrab iddialarını yalanlayan Petek Dinçöz, Türkiye’ye dönerek Nida Büyükbayraktar ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Petek Dinçöz nişanlandı nişan Amerika ABD Miami