Amber Heard'ün Johnny Depp'i aldattığı kanıtlandı: Asansörde Cara Delevingne ile görüntüleri sızdırıldı

TAKİP ET

Boşanma davasıyla dünyada gündem olan Amber Heard'ün, eski eşi Johnny Depp'i aldattığı kanıtlandı. Popcorned Planet isimli YouTube kanalı, Heard'ün, Cara Delevingne ile asansörde öpüştüğü görüntüleri yayınladı.

Eski eşi Johnny Depp'in açtığı 'iftira' davasını kaybeden ve 15 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Amber Heard ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Uzun zamandır Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile ilişki yaşadığı iddia edilen Amber Heard’ün, Depp'i aldattığı kanıtlandı.

Popcorned Planet isimli YouTube kanalı, Johhny Depp'in eski eşi Amber Heard ve model Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü anlara ait görüntüleri yayınladı. 

Görüntülerin çekildiği tarih belirtilmezken görüntüler sosyal medyada viral oldu. Taraflardan görüntülere ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.
 

ÜÇLÜ İLİŞKİ İDDİASI
Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile devam eden mahkeme sürecinde bu konuya dair iddialarda bulunmuştu. Depp, çekim için dışarıdayken Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü cinsel ilişki yaşadığını ve onları yakaladığını söyleyerek asansör kayıtlarını mahkemeye vermişti.

 

amber heard jhonny depp cara delevingne aldatma öpüşme asansör