Amber Heard'ın kazancı ne kadar? Johnny Depp'e 15 milyon dolar tazminatı ödeyebilecek mi?

TAKİP ET

Dünyada yakın takip edilen Amber Heard - Johnny Depp davası son buldu. Mahkeme, Heard'ın Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. Kararın ardından Heard'ın kazancı gündem oldu.

Johnny Depp ve Amber Heard arasında 6 haftadır süren "İftira" davasında karar çıktı. Johnny Depp'i haklı bulan mahkeme, Amber Heard'ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Ayrıca Mahkeme, bir konuda Depp'i suçlu bularak Heard'e 2 milyon dolar ödemesine hükmetti.

Mahkemenin sonuçlanmasının ardından merak edilen konulardan birisi Amber Heard'ın 15 milyon doları ödeyip ödeyemeyeceği oldu. Karar sonrası Amber Heard'ün maddi durumu mercek altına alındı. Amber Heard duruşmalarda Aquaman yapımlarından aldığı parayı açıklamıştı.

AMBER HEARD'IN GELİRİ
Mynet'teki habere göre Amber Heard, filmlerin gişedeki performanslarına dayalı olarak kendisine 'Aquaman' için 1 milyon dolar ve 'Aquaman ve Kayıp Krallık' için 2 milyon dolar ödendiğini doğruladı.

Heard'ün servetinin 8 milyon dolar, Depp'in ise 100 milyar dolar olduğu biliniyor. Heard, ödeme yükümlülüğünü yerine getiremezse ve Heard'ün gerekli kazanç potansiyeline sahip olduğu tespit edilirse, mahkeme ünlü ismin ücretinin bir kısmına el koyabilir.

Duruşma sırasında Heard, Los Angeles'ın yaklaşık 120 mil doğusunda, California'nın Yucca Vadisi'ndeki mütevazı bir evde yaşadığını da açıkladı. Söz konusu evin tapusu Heard'e değil, aktrisle bağlantıları olan ve kim olduğu bilinmeyen bir kişiye ait. Tapunun gizemli sahibi, evi 2019'da 570 bin dolara satın aldı. 2015 yılında inşa edilen özel ev, üç arabalık bir garaj ve yaklaşık 2.500 fit kare yaşam alanı sunuyor. Üç yatak odalı mülk, altı dönümlük bir arazi üzerine kurulu.

amber heard jhonny depp kazanç tazminat para gelir