Altılı masadan ortak paylaşım: "Hep birlikte güzel yarınlara"

TAKİP ET

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlanacak. Toplantı öncesi CHP, İyi Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin videosunun yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Altılı masanınn altıncı “Liderler Buluşması” öncesinde; CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin sosyal medya hesaplarından “Yarının Türkiyesi için... #HepBirlikteGüzelYarınlara” notuyla bir video yayınladı.

Altı siyasi partinin genel başkanlarının bulunduğu altıncı zirve bugün Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yapılacak. Zirve öncesi; CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin sosyal medya hesaplarında “Yarının Türkiyesi için... #HepBirlikteGüzelYarınlara” notuyla bir video yayınlandı. Videoda; daha önce düzenlenen beş Liderler Buluşması’ndan ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni imza töreninde görüntüler yer aldı.

"İLK TURUNUN SONUNA GELİNDİ"

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak.

Toplantı öncesi CHP, İyi Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin videosunun yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaştı.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak.

Toplantı öncesi CHP, İYİ Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin videosunun yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaştı.

Altılı masa buluşmalarının ilk turunun sonuna gelindi. Liderler, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplanıyor.

"ORTAK ADAYLIĞA DAİR DEĞERLENDİRME YAPILMASI BEKLENİYOR"

Bu görüşmelerde Cumhurbaşkanı adayının kim olacağının yine konuşulmayacak. Ancak son dönem liderlerden gelen ortak adaylığa dair açıklamaların değerlendirilmesinin yapılması bekleniyor. Görüşmelerin ilk turunun tamamlanmasıyla toplantılara ara verilecek. Liderler bu buluşmada toplantıların nasıl yapılacağına karar verecek. Görüşmelerin aynı şekilde devam edeceği ifade ediliyor.

altılı masa chp iyi parti saadet partisi deva partİsİ demokrat parti gelecek partisi siyaset gündem