Altılı Masa BTP'yi reddetti, Hüseyin Baş'tan açıklama geldi

TAKİP ET

BTP'ye 6'lı masadan red mi geldi? BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan çarpıcı paylaşım.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde yapılan Altılı Masa toplantısında Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi de görüşüldü.

Görüşme sonrası yayınlanan ortak metinde “Bugün Altılı Masa'nın genişlemesiyle ilgili önerileri de görüştük. Bizler toplumu en geniş yelpazede temsil eden ve 85 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayan bir anlayışla 12 Şubat 2022’de tarihi bir ilke imza attık. Belirlediğimiz ortak ilke ve değerler zemininde beraber çalışma kültürü oluşturduk. Çalışmalarımızı planlı ve programlı bir biçimde sürdürüyoruz. Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık" denildi.

BTP'nin Altılı Masa'ya dahil edilmemesinin ardından gözler Hüseyin Baş'a çevrildi. Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Baş, Ronaldo görseliyle birlikte 'Sakin' yazdı.

Daha sonraki paylaşımında ise Baş, gençlik vurgusu yaptı yaptı ve "Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanamaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

hüseyin baş altılı masa