Alnından öpmüştü: Hülya Avşar yeni aşkıyla barıştı, Cemal Güzelci'ye bir şans daha verdı!

TAKİP ET

İş insanı Cemal Güzelci ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Hülya Avşar, kendisini alnından öpen Güzelci'den ayrılmıştı. Hülya Avşar, Güzelci'ye bir şans daha verdi.

Ekonomik krize ilişkin yaptığı açıklamada "Gerekirse simit yenecek ama bu günler atlatılacak" demesiyle tepki çeken şarkıcı Hülya Avşar, 12 yıl sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda akşamı yemeği yiyen ikiliden Güzelci, Avşar'ı alnından öpmüştü. Avşar ise daha sonra yaptığı açıklamada "Hayatımda kimse yok” demişti.

BARIŞTILAR
Posta'da yer alan habere göre, Hülya Avşar ve Cemal Güzelci çifti ilişkilerine bir şans daha verdi. İkili, önceki gün Maslak'taki özel bir hastanede tedavi gören yakınını ziyaret etti. Görüntü vermek istemeyen Güzelci, hastanenin otopark çıkışını kullandı.

HÜLYA AVŞAR AÇIKLAMASIYLA KAFA KARIŞTIRDI
Hastane önünde kendisini bekleyen basın mensuplarını gören Hülya Avşar, muhabirlerin "İlişki başlamadan bitti demiştiniz" yorumu üzerine kahkaha atarak "Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu. Her şey kısmet" dedi.

 

hülya avşar cemal güzelci aşk sevgili