Alnından öpmüştü: Hülya Avşar'ın yeni aşkı kısa sürdü, Cemal Güzelci'den ayrıldı!

TAKİP ET

Simit açıklamasıyla gündeme gelen şarkıcı Hülya Avşar, iş insanı Cemal Güzelci ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Avşar, kendisini alnından öptüğü Güzelci'den ayrıldı.

Ekonomik krize ilişkin yaptığı açıklamada "Gerekirse simit yenecek ama bu günler atlatılacak" demesiyle tepki çeken şarkıcı Hülya Avşar, 12 yıl sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz hafta akşamı yemeği yiyen ikiliden Güzelci, Avşar'ı alnından öpmüştü.

Hülya Avşar, önceki akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiği iş adamı Cemal Güzelci hakkında konuştu.

“Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok” diyen Avşar, “Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün çok şeker ama şu anda yok. Ben şunu anladım ki, yalnızlık çok keyifli. Ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel.” dedi.

Hülya Avşar, yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile ilk kez görüntülendi: Alnından öptü


“UYUŞAMADIK”
58 yaşındaki sanatçı, daha sonra “Fotoğraflar çok samimiydi, ilk günlerde de yalanlamadınız siz de. Acaba aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi, yoksa uyuşmazlık mı oldu?” sorusunu da “Evet, ben de bir anormallik olduğu kesin ama sizin dediğiniz gibi oldu, uyuşamadık” diye cevap verdi.

hülya avşar cemal güzelci sevgili aşk hülya avşar ayrıldı mı