Almanlar, Erdoğan'ın Mesut Özil'e hediye ettiği saatin fiyatını yazdı: Asgari ücretin 6 katı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesut Özil'e hediye ettiği kol saati Almanya'da da gündem oldu. Almanlar, Özil'in saatinin fiyatını "Asgari ücretin 6 katı" diyerek yazdı.

Başakşehir'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü Almanya’nın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine hediye ettiği saatin fotoğrafını paylaşan Özil,  Almanya’nın çok okunan gazetelerinden Bild’in manşetine konu oldu.

Bild, “Özil gururla Erdoğan’dan gelen hediyeyi gösterdi” başlığını atarken “Özil yeni takımı Başakşehir’de ilk maçına çıktı. Fakat bir dönem Arsenal ve Real Madrid forması giyen Özil, saha dışında da mutluydu. Maçtan sonra kendisine hediye edilen yeni saati Instagram’dan paylaştı” yorumunu yaptı.

FİYATINI BÖYLE YAZDILAR: "ASGARİ ÜCRETİN 6 KATI"

Alman gazete, “Bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir hediye. Özil, Erdoğan’la yakın ilişkiye sahip öyle ki Özil, 2019’da evlendiğinde Erdoğan da oradaydı” ifadesine yer verdi. Hediye edilen saatte Erdoğan’ın imzasının olduğuna dikkat çekilirken, “İddiaya göre fiyatı 1700 euro. Bu da Türkiye’deki asgari ücretin 6 katı” denildi.

Mesut Özil, Erdoğan imzalı kol saati taktığını paylaştı

Almanlar Almanya Mesut Özil kol saati