Alişan ve Buse Varol için çarpıcı iddia: Boşanmak için tek şartı var

TAKİP ET

Son olarak kızlarının doğum gününü ayrı kutlamalarıyla gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Varol'un, boşanmak için Alişan'dan tek şartı olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum günün ayrı ayrı kutlaması boşanma iddialarını beraberinde getirdi. Boşanma haberlerinin ardından Buse Varol'un alyansını çıkarması iddiaları güçlendirdi.

"AVUKATI BOŞANMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI"
Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Alişan ve Buse Varol çifti hakkında yeni iddialarda bulundu. Soylu, Buse Varol'un boşanmak için tek şartı olduğunu belirterek "Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep" dedi.

Seyhan Soylu'nun açıklamaları şöyle:
 "Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor. Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol'un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil.

Alişan'ın değil 5 milyonluk, 500 TL'lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan'ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan'dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan'ın böyle bir serveti yok. Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar"

alişan buse varol boşanma şart miras velayet şarkıcı oyuncu