Alişan ve Buse Varol çifti boşanma iddialarına son noktayı koydu

TAKİP ET

Haftalardır boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çiftinden yeni paylaşım geldi. Varol, sosyal medya hesabından Alişan ile bir fotoğrafını paylaşarak iddialara son noktayı koydu.

Kızları Eliz'in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan-Buse Varol çiftinin boşanma aşamasında olduğu ileri sürülmüştü. Ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin, yasal işlemleri başlattığı da iddia edilmişti.

Çiftin, haklarında çıkan 'boşanma' haberlerini yaptıkları açıklamalarla yalanlamasının ardından Varol'dan ilk hamle gelmişti. Kızı Eliz ile birlikte ayna karşısında poz veren Buse Varol'un daha önce çıkardığı alyansını ve tektaşını yeniden taktığı görülmüştü.

SON NOKTAYI KOYDU
Haftalardır boşanma haberleriyle gündeme gelen çiftten müjdeli haber geldi. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan oyuncu Buse Varol, dün 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Alişan ile bir pozunu paylaşarak kalp emojisi koydu. Alişan da eşinin paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Çift, bu paylaşımla da boşanma iddialarına son noktayı koymuş oldu.

alişan buse varol boşanma fotoğraf sosyal medya