Alişan'dan dikkat çeken sözler: Buse Varol dizilerde öpüşseydi karım olamazdı, öpüşmediği için seçtim

TAKİP ET

Şarkıcı Alişan, katıldığı bir canlı yayında eşi Buse Varol hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Varol, "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" dedi.

Şarkıcı Alişan, Buse Varol ile ayrılacakları iddiaları hakkında sessizliğini bozdu. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Alişan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Alişan, ayrılık iddiaları hakkında "Mutluluk haberleri çok fazla reyting yapmaz! Ayrılıyorlar, boşanıyorlar' haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar." dedi.

"ÖPÜŞSEYDİ KARIM OLAMAZDI"
Alişan, Arto'nun "Buse ve Alişan neden kavga eder? Birbirinizi kıskanır mısınız? Buse dize öpüşse ne dersin?" sorusuna “Herkesin kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı. Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim Buse'yi" sözleriyle yanıt verdi.

"EVLİLİK SÖZLEŞMEMİZ YOK"
Haklarında çıkan "Evlilik sözleşmesi" iddialarını da cevaplayan Alişan, "Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem." diye konuştu.

alişan buse varol öpüşme dizi öpüşme sahnesi karım olamazdı karım