Ali Sürmeli'nin annesinin neden intihar ettiği ortaya çıktı!

TAKİP ET

Sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin 82 yaşında olan annesi Akçe Sürmeli'nin intihar sebebi ortaya çıktı. Kanser tedavisi gören Akçe Sürmeli'nin yaşadığı acılara daha fazla dayanamadığı anlaşıldı.

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli bugün düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Derince ilçesi Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'ndeki evinde bakıcısıyla birlikte yaşayan Akçe Sürmeli, dün sabah saatlerinde bahçede ağaca kendini iple asarak intihar etti.

Kolon kanseri tedavisi gören Akçe Sürmeli'nin yaşadığı acılar nedeniyle intihar etmesi üzüntü yarattı. Bugün İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evindeki cenaze törenine Akçe Sürmeli'nin oğlu Ali Sürmeli ile kardeşleri ve vatandaşlar katıldı.


BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDULAR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, cemevine gelerek Ali Sürmeli ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 5 çocuk annesi Akçe Sürmeli'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.


"ANNEM YAŞADIĞI ACIYA DAYANAMADI"

Akçe Sürmeli'nin oğlu Çetin Sürmeli, "Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" dedi.

 

ali sürmeli annesi intihar