Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti, iple ağaca asılı halde bulundu

TAKİP ET

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli intihar etti. Sürmeli, evinin bahçesindeki ağaçta iple asılı halde bulundu.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle ekranlarda yer alan Ali Sürmeli, aldığı acı haberle sarsıldı.

Ali Sürmeli'nin 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli, intihar etti. Sürmeli, evinin bahçsesindeki ağaçta iple asılı halde bulundu.

Olay, bugün sabah saatlerinde Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana geldi. Evinde bakıcısıyla yaşıyan Akçe Sürmeli, ağaca iple kendisini astı. Bakıcısının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

112 sağlık ekipleri, Sürmeli'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Ali Sürmeli, 7 Nisan 1959 tarihinde doğdu. Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı. Babasının görevleri nedeni ile Solhan, Karlıova, Elazığ, Palu, Kovancılar, Diyarbakır ve Bursa da bulundu.[1]Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı "Tiyatro" bölümünden mezun (1985) olan Sürmeli, Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay'ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandırdı. Daha sonra Çarpışma adlı dizide Cansız rolünü canlandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle rol aldı.

Ali Sürmeli intihar annesi Akçe Sürmeli