Ali Rıza Babaoğlan DEVA Partisi'nden istifa etti

TAKİP ET

Ali Babacan'ın en güvendiği isimlerden biri olan TÜSİAD üyesi ve aynı zamanda partinin genel başkan yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

DEVA Partisi'nden istifa depremi devam ediyor. Geçtiğimi günlerde Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahm Bilgiç'in istifa etmesinin ardından, bugün de Ali Babacan'ın en güvendiği isimlerin başında gelen Abdurrahman Bilgiç istifa etti.

Aynı zamanda Halka İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Abdurrahman Bilgiç, istifasını Twitter hesabından duyurdu. TÜSİAD üyesi de olan Bilgiç ilk istifasını 12 Nisan 2021 tarihinde Ali Babacan'a sunduğunu ancak istifanın kabul edilmediğini belirtti. Bilgiç aradan geçe süre zarfında parti içindeki sorunlara ilişkin herhangi bir gelişme görmediği için MKYK üyeliği ve genel başkan yardımcılığından istifa ettiğini açıkladı.

Babaoğlan şu ifadeleri kullandı:

"12 Nisan 2021 tarihinde DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan'a sunmuş olduğum ve kabul edilmeyen istifa mektubumda belirttiğim hususların hala devam ettiğini gözlemlediğim için 19 Temmuz 2021 tarihi itibariyle DEVA Partisi'nde aktif olarak devam eden Genel Başkan Yardımcılığı, Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Kurucu Üyelik görevlerimden istifa ettiğimi tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim."

ali rıza babaoğlan kimdir deva istifa ali rıza babaoğlan