Ali Koç, soyunma odasında Fenerbahçeli futbolculara ne dedi?

TAKİP ET

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-0 mağlup olmasının ardından Başkan Ali Koç soyunma odasına inmişti. Ali Koç'un soyunma odasında futbolculara yaptığı konuşmada "Kazanırken de kaybederken de biz bir takımız. Sizlere güvenimiz tamdır" dediği belirtildi.

Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Ligin ilk 4 haftasında mağlubiyet yaşamayan sarı-lacivertli ekip, dün akşam Başakşehir engeline takıldı. Sahadan 2-0 yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe, bu sezon ilk mağlubiyetini yaşamış oldu.

Mücadele sonrası soyunma odasına inen Başkan Ali Koç, geçtiğimiz sezon savaşmayan görüntüye isyan ettiğini ancak bu yıl ilk 5 maçta sahada savaşan, kaybetmeyi kabullenemeyen bir takım gördüğünü ve bundan dolayı da oyuncularına güvendiğini dile getirdi.

ALİ KOÇ SOYUNMA ODASINDA NE DEDİ?
Cumhuriyet'in haberine göre, Ali Koç, “Kazanırken de kaybederken de biz bir takımız. Sık maç trafiğinde bu tip kötü maçlar oynanabiliyor. Teknik heyete ve sizlere yönetim olarak güvenimiz tamdır. Üzüldük ancak bizim için yarından itibaren yeni bir gün başlıyor” diye konuştu.

ali koç fenerbahçe beşiktaş futbol spor başakşehir vitor pereira