Ali Babacan, "6'lı masadan ayrılın sizi iktidara getirelim" diyen vatandaşa yanıt verdi

TAKİP ET

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "6'lı masadan ayrılın, biz sizi tek başınıza iktidara getirelim" diyen vatandaşa yanıt verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Nallıhan ilçesine gitti. Esnaf ziyareti yapan Babacan ile bir vatandaş arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

Babacan, "6'lı masadan ayrılın, biz sizi tek başınıza iktidara getirelim" talebinde bulunan vatandaşa "Demin çay içtik, ‘Sakın ha ayrılmayın’ diyorlar. Kimi öyle, kimi böyle diyor. Biz DEVA Partisi olarak ayrı bir partiyiz. 6'lı masaya oturunca altı parti birleşip tek parti olmadı" diye yanıt verdi.

AKP Gençlik Kolları ilçe başkanlığı yaptığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a, "Siz ekonomi bakanıyken hızlıydık. İyiydi. Şimdi ben kamuda işçiyim. Şu an izindeyim. Ek iş yapıyorum. Şimdi yaka silkiyoruz" dedi. Babacan bunun üzerine, "Zor… Ne yapacaksın? Tek maaşla geçinmek çok zorlaştı" ifadelerini kullandı.

"ZAMLARIN DURMASI MÜMKÜN DEĞİL"
Babacan, esnafın "Başkanım bu zamlar dursun istiyoruz. Aldığım hiçbir malı bir daha yerine koyamıyorum" sözlerin "Bu hükûmet iş başında olduğu sürece zamların durması mümkün değil. Ekonomiyi ayakta tutan adalettir. Adalet olmayınca ekonomi ayakta durmaz. Mümkün değil" ifadeleriyle yanıtladı.

 

ali babacan babacan 6lı masa deva partisi esnaf