Aleyna Tilki'nin olaylı gecesi! Erkek arkadaşından görevlilere tehdit

TAKİP ET

Aleyna Tilki, önceki gece erkek arkadaşıyla Etiler'de 3 saat yemek yedi. Tilki, dışarıda muhabirlerin olduğunu görünce mekana geri dönerken erkek arkadaşı ise 'Beni çekmesinler. Yoksa buraya polis çağırırım' diyerek mekan görevlilerini tehdit etti.

Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Aleyna Tilki, önceki akşam Etiler'de erkek arkadaşıyla 3 saat yemek yedi. Mekandan erkek arkadaşıyla çıkarken muhabirleri fark eden Tilki hemen mekana geri döndü.

Tilki’nin erkek arkadaşı ise restorandaki görevlileri “Beni çekmesinler. Yoksa buraya polis çağırırım” diyerek tehdit ettiği öğrenildi. 

Daha sonra genç adamın şoförü, görüntü alınmaması için çıkış kapısının önünde montunu tutup ellerini iki yana açarak gazetecilere engel olmaya çalıştı. Ne yapacağını bilemeyen ikili yeniden mekana girdi.

Bir süre sonra mekândan yalnız ayrılan Aleyna Tilki, “Yanınızda bir beyefendiyle mekandan çıkıyordunuz. Sonra geri döndünüz. Beyefendi kimdi?” sorusuna “Şu an çok acelem var. Normalde biliyorsunuz sizinle uzun konuşuyorum ama bir yere yetişmem lazım” yanıtını verdi.

aleyna tilki magazin medya erkek arkadaş şarkı