Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, kendisine gelen taciz mesajını ifşa etti

TAKİP ET

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, kendisine gelen taciz mesajını ifşa etti. Öztel, "Bunlar kadın katili, bunlar tacizci" dedi.

Aleyna Tilki annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki ile yorgunluk atmak için Dubai tatiline çıkmıştı. Dubai'de iddialı bikinili pozlarını paylaşan Havva Öztel (43), kendisine gelen taciz ve hakaret dolu mesajı ifşa etti.

Bir erkek sosyal medya kullanıcısı yüksek katlı bir binanın camından dışarıyı paylaşan Öztel'e mesaj atarak "Umarım buradan kafa üstü düşüp omur iliğini kırıp yatalak olursun" dedi.

Öztel, "Bir insan nasıl bu kadar zalim düşüncelere sahip olabilir?" diye sordu. Öztel daha sonra ise "Bunlar kadın katili, bunlar tacizci. Birçok kadın maalesef böyle şeylere maruz kalıyor" yorumunda bulundu.


HAVVA ÖZTEL KİMDİR?
Havva Öztel, 1978 yılında dünyaya geldi. 43 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başladı. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. Havva Öztel, kızının desteğiyle spor markası da kurdu.

 

aleyna tilki havva öztel mesaj ifşa taciz kadın