Aleyna Tilki'den eleştirilere yanıt: "Sizin ilgi alanınız benim iç çamaşırım"

TAKİP ET

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla tartışma konusu oldu. Tilki, fotoğrafına gelen eleştirilere tepki gösterdi. Aleyna Tilki, "Sizin ilgi alanınız benim iç çamaşırım" dedi.

Kumar itirafıyla gündemde olan şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla tartışma konusu oldu.

Aleyna Tilki, yatak odasında iç çamaşırıyla verdiği bir pozu"Ben öldüm" notuyla paylaştı. Tilki'nin kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

ALEYNA'DAN ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Fotoğrafı müstehcen bulunduğu için eleştirilen şarkıcı, Twitter'da kendisi için "Biri şuna söylesin cesur olmaz çıplak gezmek değildir" diyen takipçisine cevap verdi.

Tilki, "Giyinişin hiçbir türlüsü cesaret gerektiren bir şey değildir aslında. Bu durumun cesaret olması gerçeğini toplum yarattı. Hem de yaralayıcı ve suçlu bir şekilde. Ki benim gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur."

"SİZİN İLGİ ALANINIZ BENİM İÇ ÇAMAŞIRIM"

Dedelerimiz anneanne babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Ama sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim. Son fotoğrafımı 'muhafazakarlık' adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. Eğer algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard'a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdı."

Aleyna Tilki fotoğraf iç çamaşırı sosyal medya