Alanya'da İranlılara özel organizasyonlar Ortadoğulu turistlerin büyük ilgisini çekiyor

TAKİP ET

Sert ve katı bir rejimle yönetilen İranlılar, ülkelerinde kötü ekonomiye rağmen Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Alanya bölgesinde İranlılar için gece kulüplerinde alkollü, dans şovlu özel partiler verilmeye başlandı.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Türk ekonomisinin her geçen gün daha kötüye gitmesi, TL'nin yabancı para birimleri karşısında erimesi özellikle Orta Doğu sermayesini Türkiye'ye yoğunlaştırmaya başladı.

Turizm sektörü de bu değişimden yakından etkilenirken, ekonomik anlamda zor günler geçiren İran'dan bile Türkiye'ye yoğun bir yöneliş olması dikkat çekiyor.

İran'ın Başkenti Tahran'da yaklaşık 1 hafta önce ekonomiyi protesto etmek isteyen binlerce kişi sokaklara dökülmüş ve olaylar kontrolden çıkarak marketler yağmalanmıştı. 

Katı bir rejimle yönetilen; sosyal medyadan, alkol tüketimine, kadınların başörtüsü zorunluluğuna kadar birçok alanda yasakların hüküm sürdüğü İran'ın büyük kısmı Türkiye'yi adeta cennet olarak görmeye başladı.

Antalya başta olmak üzere birçok turizm bölgesinde Orta Doğulu turistler için kulüpler kapatılıp, etkinlikler düzenleniyor. İranlılar için yapılan partiler ise son dönemde başı çekiyor.

+18 şovların yanı sıra, sınırsız alkol tüketiminin olduğu partilere İran'dan gelen turistler büyük ilgi gösteriyor.

ON BİNLERCE KİŞİLİK SOSYAL MEDYA SAYFALARI VAR
Sadece Alanya'ya gelecek İranlılar için yaklaşık on binlerce kişinin takip ettiği sosyal medya sayfaları var.

Sayfalarda İranlı turistlere yönelik yapılan etkinliklerden videolar dikkat çekiyor.


SADECE İRANLILAR GİREBİLİYOR
Partilerin sadece İranlılara yönelik hazırlandığı ve İran uyruğu dışında kimsenin kabul edilmediği öğrenilirken, tanıtımlar da Farsça yapılıyor.

İşte onlardan biri:

"SINIRSIZ ALKOL VE STRİPTİZ ŞOVA HAZIR MISINIZ"

alanya iran partleri alanya partiler iran partiler