Alaçatı'da Alpay Kalyon cinayetinde şok detaylar: 34 suç kayıtları var

TAKİP ET

Türkiye'nin konuştuğu Alpay Kalyon cinayetinde önemli detaylar ortaya çıkıyor. Kalyon'u katleden mekan çalışanlarının 34 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Hayatını kaybeden 33 yaşındaki Kalyon, 1 kız çocuğu babasıydı.

Türkiye'nin tüylerini ürperten cinayetle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 33 yaşındaki Alpay Kalyon ve eşinin Alaçatı'daki eğlenmek için gittikleri gece kulübünde çalışanlarla tartıştı. Olay kısa sürede kavgaya dönüşünce gece kulübü çalışanları Kalyon'u eşinin yanında kalbinden bıçaklayarak katletti.

Cinayeti işleyen ve gece kulübünde çalışan şahısların toplamda 34 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Alaçatı’ya bağlı Ovacık Mahallesi 18001 Sokak'ta bulunan gece kulübüne müşteri olarak gelen Alpay Kalyon ile O.D. ve yanındaki kişiler arasında tartışma çıktı.

Oto aksesuar ve seramik kaplama işi yapan Kalyon ile mekan çıkışında vale olduğu belirlenen O.D. arasında çıkan tartışmanın, bir kadının darbedilmesi üzerine çıktığı belirtildi.

KADININ DARP EDİLMESİNİ ENGELLEMEK İSTEMİŞ
Kalyon'un olay günü eşi ve 2 arkadaşı ile gece kulübüne geldikleri öğrenildi. İddiaya göre, bir ara dışarı çıkan yanındaki erkek arkadaşının hemen bitişikteki gece kulübünün önünde bir kadının darp eden kişileri uyarması üzerine kavga çıktığı, Kalyon'un da kavgaya dahil olduğu ve bıçaklanarak ölürüldüğü belirlendi. 

GECE KULÜBÜ ÇALIŞANLARI SALDIRDI
M.T. isimli şahısla bir başka gece kulübünde çalışan F.B isimli şahsın karıştığı tartışma, yumruklu kavgaya döndü.
Alaçatı'daki genci öldüren gece kulübü çalışanlarının çok sayıda suç kaydı çıktı VİDEO

HAYATINI KAYBETTİ
Arbede sırasında işyerinden aldığı iki bıçakla gelen F.B, Kalyon'u göğsünden tek darbeyle ağır yaralayarak kaçtı. Kalyon, ambulansla kaldırıldığı Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

KAÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Olayın ardından O.D. ve yanındaki şüpheliler otomobille kaçıp otele saklanmasına karşın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saklandıkları yerde yakalandı.

TOPLAM 34 SUÇ KAYITLARI VAR
Cinayet zanlısı F.B. ise gece görüşlü kamera ile makilik alanda yeri tespit edilerek yakalandı. Olayın zanlılarından F.B'nin 12, M.T'nin ise 22 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

3'Ü DE GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, F.B., M.T. ve O.G. isimli şüphelileri gözaltına aldı.
Katiller ormanlık arazide saklanırken polis tarafından böyle yakalandı.



KADININ DARBEDİLDİĞİNİ GÖRÜNCE MÜDAHALE ETMEK İSTEDİ
Olayda hayatını kaybeden Alpay Kalyon’un eşi ve 1’i erkek 2 arkadaşıyla beraber gece kulübüne geldikleri, iddiaya göre Alpay Kalyon’un erkek arkadaşının yan taraftaki bir diğer gece kulübünün önünde bir kadının darbedildiğini görüp müdahale etmek için harekete geçtiği ve daha sonra Kalyon’un da olaya dahil olup cinayetin gerçekleştiği öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ
Alpay Kalyon’un cansız bedeni İzmir Adlı Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Kalyon, bugün Yamanlar Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eşiyle gittiği mekanda katledilen Alpay Kalyon'un 1 kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

alper kalyon kimdir alper kalyon cinayeti alaçatıdaki cinayet