Al Sana Haber programında şok anlar: Canlı yayında kriz geçirdi, hastaneye kaldırıldı!

TAKİP ET

YouTube'da yayınlanan Al Sana Haber programında şok anlar yaşandı. Bahar Candan ile canlı yayında tartışan Başak Çokan, epilepsi krizi geçirdi. Ebru Polat, çığlıklar içinde yardım isterken, Çokan hastaneye kaldırıldı.

YouTube'da canlı yayınlanan Al Sana Haber programında korkunç anlar yaşandı. Bahar Candan'ın aylık gelirinin konuşulduğu esnada Bahar Çokan araya girince kavga çıktı.

Başak Çokan, Bahar Candan'a "Ben sinirli bir insan değilim ama sen de hayal dünyasında yaşama. Ben burada gözyaşı dökerken senin 'çantamdan dolar getirin' demen çok ahlaksızca bir davranış. Sana tahammül etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

KRİZ GEÇİRDİ, EBRU POLAT ÇILDIRDI
İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesinin ardından epilepsi hastası Çokan, canlı yayında fenalaştı. Epilepsi krizi geçiren Çokan'ın yardımına koşan Ebru Polat'ın "Dili gitti, acil kaşık getirin. Kadın gidiyor. Allah kahretsin" sözleri herkesi korkuttu.

Ebru Polat kriz anında ne yapacağını bilemeyince Bahar Candan'a küfürler ederek "Onu gebertirim" dedi. Ekibin müdahale ettiği Çokan, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yaşananlardan çok etkilendiğini söyleyen Ebru Polat, bir daha Bahar Candan ile aynı ortamda olmak istemediklerini belirterek "Bahar varsa biz yokuz" diyerek rest çekti.

al sana haber bahar candan hastane başak çokan kriz epilepsi