AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, askeri törenle karşılandı

TAKİP ET

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, ziyaret ettiği bir jandarma karakolunda askeri törenle karşılandı. Askerler, Özaydın karşısında esas duruşta durdu. Olaya ilişkin başlatılan inceleme sonrası komutan görevden alındı.

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, AKP Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ve AKP Çemişgezek İlçe Başkanı Uğur Oğuz Köse ile birlikte Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.

AKP heyetinin ziyareti sırasında çekilen görüntüler ise infial yarattı. Özaydın, jandarma karakolunda askeri törenle karşılandı. Askerler, AKP il başkanı karşısıdna esas duruşta durdu.

BELEDİYENİN HESABINDAN PAYLAŞILDI

Tören kıtasını selamlayan AKP İl Başkanı’nın fotoğrafları Çemişgezek Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Paylaşımda, "İl başkanımız, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettik. Görevlerini fedakarca yapan, vatanımızın korunmasında büyük emekleri olan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun" denildi.

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Sercan Özaydın, kalekol komutanını beklemek için bir an durduğu esnada alınan bir görüntü olduğunu iddia etti.

"GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır” denildi.

KOMUTAN GÖREVDEN ALINDI

Halktv'nin haberine göre AKP İl Başkanının askeri törenle karşılanmasının ardından karakol komutanı görevden alındı.

 

AKP Tunceli Tunceli İl Başkanı asker karakol askeri tören