AKP'nin hatıra ormanının görüntüleri gündem oldu: Ormana bak maaşallah!

TAKİP ET

AKP Van İl Başkanlığı'nın 'Hatıra ormanı' yapmak istediği arazinin görüntüsü gündem oldu. Geçtiğimiz yıla ait tabelanın asıldığı bölgede hiç ağaç bulunmuyor.

Van'ın Edremit İlçesi’nde bulunan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki boş alana geçen yıl AKP Van İl Başkanlığı tarafından ‘AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı’ tabelası dikildi.

Aradan geçen 1 yıllık sürenin ardıdan çekilen görüntüler ise dikkat çekti. Tabelanın dikildiği alanda ağaçların bulunmadığı görüldü.

"ORMANA BAK MAAŞALLAH!"

Arazinin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşılan vatandaşın videoda, "Ormana bak maaşallah! Şu ta ilerde bir ağaç görüyor musunuz? Orman buymuş, başka orman mı var?" dediği duyuluyor.

Odatv'de yer alan habere göre bölgede Orman Şefliği Müdürlüğü bulunmasına rağmen, ormanı olmayan birkaç ilden biri olan Van’da, ağaç dikmek, orman oluşturmak yerine, hatıra ormanı tabelası dikme işi bir hayli fazlalaştı.

Habere göre boş araziye daha önce fidanlar ekilmiş ancak bölgede ağaçların tutmaması nedeniyle arazi çorak bir halde kalmıştı. Tabela ise bir türlü sökülmeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

 

 

AKP Van Hatıra ormanı AKP hatıra ormanı