AKP milletvekili Oğuzhan Kaya: Erdoğan 2023'te seçilemezse hep beraber kül oluruz

TAKİP ET

AKP Çorum milletvekili Oğuzhan Kaya, dikkat çeken ifadeler kullandı. Kaya, "Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Yoksa hep beraber kül oluruz" dedi.

AKP Çorum Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında ilginç ifadeler kullandı. Çorum'da yerel bir televizyonda konuşan Kaya, "Erdoğan Cumhurbaşkanı olamazsa hep beraber kül oluruz" dedi.

Kaya, "Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Yoksa hep beraber kül oluruz" diye konuştu.

Oğuzhan Kaya, şu ifadeleri kullandı:
“Milletin Tayyip Erdoğan’la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan’la milletin derdi yok ki. AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyet kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir lafı var. Diyor ki 'Biz solcularla Ankara'nın koca koca meydanlarına sığmadık, Mamak'ın 2 metrekare hücrelerine sığdık". Biz dünyayı dar ediyoruz birbirimize AK Parti olarak. Ona dikkat edeceğiz."

akp erdoğan seçim milletvekili oğuzhan kaya