AKP'li yöneticiden Mehmet Ali Çelebi'ye veto: Zaten Perinçek var

TAKİP ET

Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddiasıyla başlayan tartışmalar devam ediyor. AKP'li bir üst düzey yöneticinin Çelebi için "Siyaseten yarayacağını düşünmüyorum. Zaten Perinçek var" dediği belirtildi.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, CHP ve Memleket Partisi'nden istifa ettikten sonra AKP'ye katılacağı iddia edilen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi hakkında bir yazı kaleme aldı.

AKP'den üst düzey bir yöneticiyle konuştuğunu söyleyen Saymaz, AKP'li ismin Çelebi için "Siyaseten yarayacağını düşünmüyorum. Zaten Perinçek var" dediğini söyledi.

Saymaz'ın yazısı şu şekilde:

"İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin bütün AK Partilileri sevindirdiği söylenemez. Çelebi’nin katılımını siyaseten faydasız bulanlar da var. Örneğin, görüştüğüm AK Parti’nin üst düzey bir yöneticisi de bu görüşte.

AK Partili yetkili şöyle diyor:

“Şu an toplum ekonomiyle ilgili. Ekonomiyi toparlamazsak 50 Çelebi gelse ne olur? Mutfakta yangın var. Makyajla toplarlanacak durumumuz yok. Delik büyümüş. Yama bile icabında yetmez. Yüzde 50’yi kazanmak için 10 puanlık açık görünüyor. Açığı nasıl kapatacaksınız? Karşı taraf yüzde 40 civarında. Kilit parti HDP’dir. HDP’yi şeytanlaştıran politikayı doğru bulmuyorum. Oraya ihtiyacımız var. Çelebi’nin siyaseten yarayacağını düşünmüyorum. Zaten Perinçek var yeterince. Bizimkiler karşı cepheden tuğla kopardık diye bakıyor. Antalya’dan bir aldık, Manisa’dan aldık. Ne faydası var? İyi Parti’yi çökerttik mi? İyi Parti büyüyor.”

Mehmet Ali Çelebi için yeni açıklama: İYİ Parti kabul etmeyince AKP'ye gitti

Mehmet Ali Çelebi'den Erdoğan'a övgü dolu mesaj: AKP'ye mi katılacak?

Mehmet Ali Çelebi Perinçek AKP