AKP'li yönetici Selami Aşkın, Anıtkabir'in kundaklanmasını isteyen paylaşımı beğendi!

TAKİP ET

Türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan orman yangınları dün öğle saatlerinde Ankara'da da görülmüş ancak yangının bir hastane inşaatında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu olduğu tespit edilince kısa sürede kontrol altına alınmıştı. Anıtkabir'e yakın bölgede gerçekleşen o yangında AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesinden dikkat çeken bir harekette bulundu. 

AHMET KUT / AYKIRI

AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selami Aşkın, Anıtkabir’e yakın bölgede çıkan hastane inşaatındaki yangın için Anıtkabir'i kundaklama hayali kuran bir provokatörün sosyal medya paylaşımını beğendi. Aşkın, provokatörün hastanede çıkan yangın dumanının, Anıtkabir’i etkisi altına aldığı görülen fotoğrafı paylaşarak “Var bir hayalimiz” ifadesiyle yazdığı sosyal medya paylaşımına beğeni attı. 

Kısa süre içerisinde provokatif paylaşıma tepki gelirken AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selami Aşkın’ın da paylaşımı beğendiği ortaya çıkınca Aşkın’a da tepki gösterildi. Aşkın gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı. 

Anıtkabir'i yakma hayali kuran provokatif paylaşımı beğenerek ülkenin kurucu liderine ve kurucu değerlerine hakaret etmekten çekinmeyen Aşkın’ın benzeri paylaşımları olduğu gerekçesiyle hesabını kapattığı düşünülüyor. 

İşte Aşkın’ın beğendiği o provokatif paylaşım;



 

anıtkabir akp ak parti meram