AKP'li Veysel Eroğlu: Z kuşağı yoktur, Asım'ın Nesli vardır

TAKİP ET

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Sandıklı İlçe Danışma Meclisi toplantısında AKP'ye katılan gençlerin rozetini taktı. Eroğlu, yaptığı açıklamada "Z kuşağı yoktur, Asım'ın Nesli vardır. Onlar da AKP'ye katılıyor' dedi.

Türk siyasetinde "Z kuşağı" tartışmaları sık sık gündem olmaya devam ediyor. AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, ilginç açıklamalarda bulundu. Eroğlu, "Z kuşağı yoktur, Asım'ın Nesli vardır" dedi.

AKP'ye katılan gençlere rozetlerini taktığı sırada Eroğlu, "Z kuşağı yoktur, Asım’ın Nesli vardır. Onlar da AK Parti'ye yoğun bir şekilde katılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Sözcü'nün haberine göre, Eroğlu şöyle devam etti:
"Özellikle dış politikada yoğun bir gündem bulunuyor. Ülkemizin dört bir yanı terör örgütleriyle sarılmış bir durumda. Özellikle bazı batılı devletler de bu örgütlere açıktan ve ya gizli destek veriyorlar.

Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu terör örgütlerine gereken cevabı veriyor, bundan sonrada verecektir. Şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimiz, PYD, PKK, DEAŞ gibi bütün terör örgütlerine göz açtırmamaktadır.

Doğu Akdeniz'de ülkemize karşı oynanan haksız ve hukuksuz oyuna asla izin vermeyeceğiz. Mavi Vatan, damlasına kadar kahraman milletimizindir. Türkiye, Doğu Akdeniz'deki haklarından vazgeçmeyecektir. Türkiye, haklı ve kararlı tutumundan asla taviz vermeyecektir"
 

 

veysel eroğlu akp z kuşağı asımın nesli seçim