AKP'li vatandaş, "Geçinemiyorum, epilepsi ilaçlarımı" alamıyorum dedikten sonra yine aynı partiye oy vereceğini söyleyip, genç kıza hakaret etti

TAKİP ET

İstanbul'da sokak röportajı sırasında ekonomik zorluk yaşadığını ve geçinemediğini belirten AKP'li kadın röportaja dahil olan başka bir kadına ağza alınmayacak hakaretler etti. AKP'li vatandaşa yaşadığı sıkıntılara rağmen yine AKP'ye oy vereceğini söylemesi de izleyenleri şaşırttı.

Vatandaş TV adlı Youtube kanalının İstanbul'da gerçekleştirdiği bir sokak röportajında ilginç anlar yaşandı.

Muhabir'in soru sorduğu bir kadının ülke ekonomisinden şikayet etmesi ve geçinemediğini belirtmesiyle başlayan röportaj çevrede bulunan diğer vatandaşların da katılmasıyla ilginç bir hâl aldı.

"EPİLEPSİ HASTASIYIM, HÜKÜMET YARDIM ETMİYOR"

Epilepsi hastası olduğunu belirten AKP'li kadın 500 liralık bir ilacının olduğunu ve hükümetin kendisine yardım etmediğini belirtti.

"YİNE AKP'YE OY VERECEĞİM"

Evinin gecekondu olduğunu ve kira ödediğini belirten AKP'li vatandaşa, hangi partiye oy vereceğini soran muhabir aldığı cevapla şaşkına döndü.

Geçmişte AKP'ye oy verdiğini ve önümüzdeki seçimlerde de AKP'ye oy vereceğini belirten kadına çevrede bulunan başka bir kadın tepki gösterdi.

Karşılaştığı tepkiyle sinirlenen AKP'li vatandaş genç kıza yönelik bir anda "K...k, sü...k" diye hakaretler savurarak röportajın yapıldığı alandan uzaklaştı.

İŞTE O ANLAR

sokak röportajı istanbul