AKP'li Numan Kurtulmuş'tan camide siyasi toplantı

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bitlis'in Güroymak ilçesindeki Norşin Camisi'nin kütüphanesinde siyasi toplantı yaptı. O anlara ait fotoğrafları AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar paylaştı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Nur Cemaati'nin çıkış yeri, Nakşibendi, Menzil ve Haznevi tarikatlarının da merkezi konumunda olan Bitlis’in Güroymak ilçesindeki Norşin Camisi'nde siyasi toplantı gerçekleştirdi.

"CAMİDE STK'LAR İLE BİR ARAYA GELDİK"
Toplantının fotoğraflarını paylaşan AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş Beyfendi ile birlikte Norşin Camii'nde sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelerek Van'ımız ve bölgemiz ile ilgili konular üzerine istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

"KÜTÜPHANEDE BİR ARAYA GELDİK"
Ancak AKP'li Gülaçar söz konusu paylaşımını sildi. Daha sonra yeni bir paylaşım yapan Gülaçar, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş Beyfendi ile birlikte Norşin Camii Kütüphanesi-Has Oda'da sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geldik. Cami müştemilatına ait ve yıllardır okuma ve müzakere salonu olarak kullanılan kütüphanede yapılan toplantı caminin içinde yapılmış olarak yansıtıldı. Söz konusu duruma sevk eden sosyal medya paylaşımı sehven caminin içinde toplantı yapılmış gibi yansımıştır ifadelerini kullandı.



akp cami siyaset numan kurutlmuş