AKP'li Mustafa Şen, Erdoğan'ın masasındaki anketi açıkladı

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki anketin sonuçlarını açıkladı. "Cumhurbaşkanı anketleri çok sıkı takip ediyor. 37 ile 39 arasında değişen bir tablo var" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, kendi yaptırdıkları anketin sonucunu açıkladı. Şen, kendi anket sonuçlarına göre AKP'nin oy oranının yüzde 38,5 olduğunu söyledi.

Şen, ankette CHP'nin yüzde 25,3, İYİ Parti'nin ise yüzde 12,1 bandında olduğunu belirtti.

Ankette MHP'nin oy oranı yüzde 9,9 olarak açıklandı. Söz konusu ankette HDP'nin oy oranının 9,2 olduğu iddia edilirken, Deva'nın 1,7, Gelecek Partisi'nin 1,1, Millet İttifakı'nın bir diğer ortağı Saadet Partisi'nin oy oranının ise 0,7 olduğu öne sürüldü.

AKP'nin anketinde Cumhur İttifakı üyesi BBP de eklenince Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 48,7'de kaldı.

"BİRİLERİ OPERASYON ÇEKİYOR"
Diğer anket şirketlerinin araştırmalarına tepki gösteren AK Partili Şen, "Birileri operasyon çekiyor. Zihinleri bulandırıyorlar. Koskoca adam yalan söylüyor. Araştırmalarda şunu görüyorum; kararsızları yüzde 40 olarak belirtiyorlar. Böyle bir şey yok. Politize olmuş toplumda kararsız az olur. Bunu bilmiyorlar mı? Biliyorlar. AK Parti'yi yüzde 30'un altında göstermeleri için kararsızları çok gösteriyorlar. Ben şimdi tek araştırma yapmıyorum. Ayda 3-4 tane araştırma yapıyorum ya da yaptırıyorum. Cumhurbaşkanı anketleri çok sıkı takip ediyor. Burada mevzu şu; gördüğümüz manzara burada bir tanesini kullanıyorsunuz. 37, 38, 39 küsuratlı rakamlarda görüyorum. 37 ile 39 arasında değişen bir tablo var." dedi.

akp erdoğan anket mustafa şen chp iyi parti mhp seçim