AKP'li Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'e yanıt verdi: "Alınganlıklar olabiliyormuş"

TAKİP ET

Melih Gökçek, Ankara'da seçimlerinden kaybedilmesinden Mehmet Özhaseki'yi sorumlu tutmuştu. Gökçek'e yanıt veren Özhaseki, "Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada seçimlerin kaybedilmesinden Mehmet Özhaseki'yi sorumlu tutmuştu.

Gökçek'in sözlerine Özhaseki'den yanıt geldi. Özhaseki "Adaylığım döneminde bazı gelişmeler yaşandı. Bana ‘Melih Gökçek ile birlikte hareket ediyor musunuz?’ diye sorulmuş, ben de ‘Stratejimizin bir parçası değil’ yanıtını vermiştim. Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş" dedi.

Melih Gökçek geri adım attı: Mehmet Özhaseki açıklaması

Hürriyet yazarı Hande Fırat, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin sözlerini şöyle aktardı:

"Adaylığım döneminde bazı gelişmeler yaşandı. Bana ‘Melih Gökçek ile birlikte hareket ediyor musunuz?’ diye sorulmuş, ben de ‘Stratejimizin bir parçası değil’ yanıtını vermiştim. Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş. Bugünkü Büyükşehir yönetimi ile kıyaslanınca, Gökçek şimdikine göre çok büyük işler yapmıştır. Gökçek ile aramızda bir problem görmüyorum, telefonlaştık."
 

melih gökçek akp mehmet özhaseki ankara seçim