AKP'li Mehmet Özhaseki, Kabe'den kendisini arayan Mustafa Ceceli ile görüşmesini anlattı

TAKİP ET

AKP'li Mehmet Özhaseki, şarkıcı Mustafa Ceceli'nin Kabe'den aradığını belirterek aralarında geçen diyaloğu anlattı.Özhaseki, Ceceli'nin "Hiç tanımadığım milletten insanlar önümdeki Türk bayrağını öpüyorlar ve Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar" dediğini aktardı.

AKP Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, , partisinin önceki dönem belediye başkanları toplantısında konuştu.

Şarkıcı Mustafa Ceceli ile yaptığı ilginç bir görüşmeyi de aktaran Özhaseki, Ceceli’nin Kabe’den aradığını belirterek aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Mehmet Özhaseki, Mustafa Ceceli ile görüşmesini şu ifadelerle açıkladı:

“Beni bir müddet önce Kabe'den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki 'Mehmet Abi ben Hac'dayım ama tavaf edemiyorum.' Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe'yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun. 'Hayır abi değil. Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu'dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe'ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdogan diye duaya başlıyorlar' dedi."

Mustafa Ceceli Mehmet Özhaseki AKP Kabe Erdoğan