AKP'li Mehmet Özhaseki: AKP gidince ne olacak?

TAKİP ET

AKP Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Çok şükür" diyerek ekonomide başarılı olduklarını söyledi. Özhaseki "AK Parti gidince ne olacak?' diye sordu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ekonomide başarılı olduklarını söyledi. Özhaseki "Ekonomide başarılı mıyız? Evet. Bitmiş bir ekonominin üzerine geldik, başarılıyız çok şükür" dedi.

"AK PARTİ GİDİNCE NE OLACAK"
Özhaseki, “Karşıdaki ana muhalefet ne yapıyor? Genelde ve yerelde iki tane stratejileri var. Çok net, her baktığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Birisi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. AK Parti gidince ne olacak?” diye sordu.

Özhaseki'nin açıklaması şöyle:
Biz kendi kendimizle yarışıyoruz. Zamanın ruhuna uygun olarak yapılması gerekenleri yapıyoruz. Çok şükür bu konuda da başarılıyız. Karşıdaki ana muhalefet ne yapıyor? Genelde ve yerelde iki tane stratejileri var. Çok net, her baktığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Birisi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. AK Parti gidince ne olacak? Siz ne yapacaksınız? Milet sizi seviyor mu? Hayır. Oyunuz artırıyor mu? Hayır. Onlarca yıldır muhalefettesiniz her gün bir yalanla ortaya çıkıyorsunuz hala size itibar eden kimse yok. Arkanıza düşen kimse yok. Ne yapacağınız da belirsiz.

Bu konuda zaten tartışma bile yapılmıyor. Ekonomide başarılı mıyız? Evet. Bitmiş bir ekonominin üzerine geldik, başarılıyız çok şükür. Ulaştırmada başarılı mıyız? Başarılıyız, rakamları söylememe gerek yok. Sağlıkta, çok şükür. Pandemi döneminde bile birçok ülkenin, Avrupa’da ‘Güçlüyüm’ diyen ülkelerin sınıfta kaldığı bir ortamda yüzümüzün akıyla bu işleri yaptık ve pandemi döneminde bile 30’a yakın sağlık tesisi açılışı yaptık. Enerjide başarılıyız. Hükümete geldiğimizde 33-34 bin megavatlık gücümüz varken neredeyse 100 bin megavata yakın yüzde 60’ı da yenilenebilir enerjiden olmak üzere bir enerji kaynağına sahip olduk. Savunma sanayinde başarılıyız. Yani hükümet etme noktasında aklınıza hangi bir alan geliyorsa Allah’a çok şükür hepsinde başarılıyız. İstediğiniz geçmiş iktidarlarla kıyaslayın hepsinde başarılıyız. Bu konuda AK Partili arkadaşlarımız başlarını dik tutabilirler. Evet eksikliklerimiz olabilir. Ufak tefek bilmeden de olsa yanlışlık yapabiliriz, insanız ama o hatalarımızdan çabucak dönüp ders alıp en iyisini yapma yolunda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

mehmet özhaseki erdoğan akp seçim