AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'den skandal açıklamaya skandal özür!

TAKİP ET

Orman yangınlarının kontrol altına alınmadığı anlarda röportaj yapan ve yangın sonrasında TOKİ evlerini herkesin beğeneceğini ifade ederek skandal ifadeler kullanan AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, gelen tepkiler sonrasında özür diledi. Ancak Özeren yine skandal ifadeler kullandı.

AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, orman yangınlarından etkilenen ve mülkleri zarar gören yerel halka dair skandal açıklaması hakkında ilginç şekilde özür diledi. Özeren, “Vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” diye bahsettiği yangın sonrası inşa edilecek TOKİ evlerine dair sözleri için ‘muhalif kesimin bahaneyi bulup da saldırması’ olarak değerlendirdi.

Sosyal medya üzerinden Antalya’nın Gündoğmuş ilçesindeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ederken röportaj yayımlayan AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, "Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımız için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, istedikleri şekilde evler yapılacak. Çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler" ifadelerini kullandı.

Kısa sürede tepki çeken açıklamalarının ardından Haber Global'de açıklamalarda bulunan Özeren, "Daha çok vurmak isteyen, muhalif kesimin vurmak istediği, incitmek istediği, bahaneyi bulup da saldırması gibi değerlendiriyorum" dedi.

Özeren, "Zaten sohbet esnasında kendileri de bildikleri için incinmediler. Her şeye rağmen tabii ki benim ifadelerim birilerini incittiyse özür dilerim. Ben incitmek için değil, devletimizin sıcak elini yüreği yanan, evi yanan, malı yanan, bu kayıplardan sonra hakikaten büyük bir teselli oldu. Devletin şefkatli elini hissettiler. Onu vurgulamaya çalıştım. Herhalde beyanım maksadını açtı. Yangından zarar gören insanları incittiysem özür diliyorum" ifadeleri ile kamuoyundan özür diledi.

akp gündoğmuş mehmet özeren yangın toki ev