AKP'li eski vekil Naci Aslan CHP'ye geçti, rozetini Kemal Kılıçdaroğlu taktı

TAKİP ET

AKP eski Ağrı Milletvekili Naci Aslan, CHP'ye katıldı. Aslan'ın rozetini CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Eski AKP Ağrı milletvekili Naci Aslan CHP’ye katıldı. Aslan’a rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Son olarak yerel seçimlerde AKP Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı olan Ertuğrul Eryılmaz da CHP'ye geçmişti.

Naci Aslan, CHP’nin parti örgütü ve örgüt yönetiminden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu ve başkanlığını yaptığı Doğu Masası çalışmaları kapsamında CHP’ye katıldı.

Naci Aslan’a rozetini, Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’ndeki makamında yapılan partiye katılım töreninde, Oğuz Kaan Salıcı ile Parti Meclisi Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik de hazır bulundu.

NACİ ASLAN KİMDİR?

Naci Aslan 22. Dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ağrı milletvekili olarak seçilmiş, 2005 yılında ise AKP'ye katılmıştı.

Naci Aslan,  Erdal İnönü'nün Genel Başkanlığının yaptığı Sosyal Demokrasi Partisi (SODEP) ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP)‘nin de Ağrı İl başkanlığı görevlerinde de bulunmuştu.

AKP CHP Ağrı Kemal Kılıçdaroğlu