AKP'li başkan kürsüde torpil yapamamaktan şikayet etti: "Her gün bizim kapımıza geliyor, arıyor 'Bizi işe katın' diyorlar. Bizim hiç inisiyatifimiz yok"
AKP'li Başkandan Mevlüt Çavuşoğlu'nun yüzüne karşı torpil itirafı: Kepez'e hastane yapılıyor Sayın Bakanım. Her gün bizim kapımıza geliyorlar 'Bizi işe katın' diyorlar. Bizim hiç inisiyatifimiz yok. Gerçekten artık teşkilatlarımız hiçbirini işe katamıyor. Partiden uzaklaşıyorlar.
Antalya Kepez’in AKP’li İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar katıldığı bir toplantıda kürsüde ‘torpil yapamamak’tan yakındı, gençlerin bu nedenle AKP’den uzaklaştığını söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı toplantıda Bayraktar, şöyle konuştu:
“Bölge hastanesi yapılıyor sayın bakanım Kepez’imizde. Şehir hastanesini gören duyan her gün bizim kapımıza geliyor, arıyor ‘Bizi işe katın’ diyorlar. Bizim hiç inisiyatifimiz yok. Gerçekten artık teşkilatlarımız hiçbirini işe katamıyor. Bu da gençlerin de AK Parti’den uzaklaşmasına neden oluyor. Şunu istemiyoruz tabii ki elbette ki liyakat olsun. Elbette ki kura olsun, elbette ki KPSS olsun. Ama en azından bir mülakattan olsun. O zaman biz de teşkilat olarak o mülakatta en azından düzgün insanları, liyakatli insanları…”
O görüntüler viral olurken sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
İşte o anlar: