AKP'li Başakşehir Belediyesi'nde skandal görüntü! Engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarla dalga geçti

TAKİP ET

Başakşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan bir belediye personeli, Atatürk'ün gençliğe hitabesini taklit ederek, yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlarla dalga geçti. Başakşehir Belediyesi'ni yüzde 53.4'lük oy oranıyla AK Parti kazanmıştı.

AKP'li belediyede skandal görüntü. AKP'li Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden çalışan bir belediye personeli Atatürk'ün gençliğe hitabesiyle dalga geçti. Bununla da yetinmeyen şahıs, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarla alay edip o anları belediyenin bir başka personeline kayıt ettirdi. Skandal görüntülerde vatandaşlarla dalga geçen şahıs şu ifadeleri kullanıyor: 
"Bismillahirrahmanirrahim

Ey türk gençliği naber? Lütfen işimizi ciddi yapalım. Birinci vazifen sosyal yardım işleri müdürlüğünde çalışıp önce gelen talepleri almak. Dünya kadar gelen talepler Fatma, Sevginur, Beyhan tarafından etleri aktarılıp İlyas Aslan tarafından teker teker küfürle beraber kontrol edildikten sonra bir liste oluşturulup saha ekibi arkadaşlarına vermektir. 
Evet arkadaşlar, gençler. Bu bizim en önemli vazifemizdir. Herkese koli vermek (gülüyor) 

Koli, koli, koli diye ağlayanlara ‘alın ulan kolinizi’ demektir. 

İkinci vazifemiz, yaşlı hasta engelli vatandalşlarımıza telefon açıp ağlayanlara hatır, gönüllerini almaktır. İki.

Üçüncü vazifemiz. Sıcak yemek. Evinde yemek yapamayan teyzelere amcalara Kamil tarafından tespit yapıldıktan sonra sıcak yemek uygun görülüp (bağırarak) RAMAZANDA AÇLARA  sıcak yemek vermektir.

Ey Türk İstikbalinin evlatları, ey sosyal yardım işleri müdürlüğünün fedaileri 
İste bu ahval ve şerait içinde dahi vazifeni en iyi şekilde yerine getirmek boynunun borcudur. 

Bugün 23 Nisan hep neşeyle doluyor insan

Evet sevgili arkadaşlarım şimdi kendi vaatlerime geçeceğim. Bugün bu koltukta oturuyorum. Allah’ın izniyle bir hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bir gün gerçekten bu koltuğa oturursam hepinize koli vereceğim, hepinize kahve vereceğim, çikolata vereceğim bol bol tatil vereceğim sevgiyle kalın..."

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: İŞİNE SON VERDİK"
24 Mayıs 2021 Pazartesi günü Çorlu Haber adlı internet sitesinde yayınlanan "Belediye Personeli Yardıma Muhtaç insanlarla Böyle Dalga Geçti!" başlıklı haber ve videonun öğrenilmesi üzerine, Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu'nun talimatıyla derhal harekete geçilmiş ve habere konu olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli Fatma Yüksel'in iş ahlakı ve iyi niyetle bağdaşmayan söylemleri sebebiyle iş akdine son verilmiştir.

Personelin alınan savunması ve yapılan araştırma sonucunda; personelin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiş ve içinde bulunduğu psikolojik ve ruhsal rahatsızlığından istifade etmek suretiyle, çektikleri videoyu kendisinden izinsiz şekilde kullanarak, halkın bir kesimini aşağılayanlarla ve bu söylemlerde bulunan personel hakkında ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunulmuştur."

başakşehir belediye sosyal yardım engelli gençliğe hitabe atatürk ak parti başakşehir belediyesi sosyal hizmetler müdürlüğü